platte dakenPlatte daken

 Platte daken vragen vaak specifieke aandacht. Om de levensduur van het dak te optimaliseren dient er onderhoud te worden uitgevoerd. Daad dakspecialisen is gespecialiseerd in platte daken.

Wilt u uw dakbedekking op uw platte dak vervangen, of betreft het een nieuwbouw project ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Warm-dak of koud-dak ?

 • Een 'warm-dak' is een dak-constructie waarbij de isolatie aan de bovenzijde van de dragende constructie is aangebracht. De waterkerende laag bevindt zich dan boven de isolatie.  
 • Een 'koud-dak' is een dak-constructie waarbij de isolatie aan de onderzijde van de dragende constructie is aangebracht. De waterkerende laag bevindt zich direct bovenop de dragende constructie. De dragende constructie bevindt zich dus aan de 'koude zijde' van de isolatie.

Wij raden een koud-dak af in verband met condensatie problemen die kunnen ontstaan.

Water op platte daken

Bijna elk dak heeft wel te maken met water dat erop blijft staan. Bij een vakkundige uitvoering van het dak zal er niks gebeuren maar het is natuurlijk altijd beter om wat afschot te creëren. Dit kan door middel van afschot isolatie of wanneer het dakbeschot wordt aangepakt door middel van de hout constructie.

  GRATIS ADVIES

  We nemen geheel vrijblijvend contact met u op, voor een advies op maat.

  Kosten en levensduur

  De kosten van platte daken zijn afhankelijk van een aantal factoren, die ook de levensduur, tussen de 25 en 40 jaar, bepalen. Te denken valt aan: materiaalkeuze, aanbrengen op bestaande dakbedekking of vervanging van bestaande dakbedekking. Wij komen graag en vrijblijvend met u in contact voor een offerte of advies op maat.

  Testimonials

  Next Previous