dakisolatieDakisolatie

Wanneer u uw dak gaat isoleren met dakisolatie zult u dat gaan merken in het energie verbruik. U zult minder stookkosten ervaren in de koude periode. En meer beschutting voor de warme zon in de zomer. Dit is wel zo prettig en zo draagt u ook nog eens bij aan een gezonder milieu! Er zijn talloze mogelijkheden op gebied van dakisolatie. Informeer naar de mogelijkheden.

Platte daken isoleren

Of u nou grind op het dak heeft of een mechanisch bevestigd dak d.m.v. schroeven, En of het een nieuwbouw betreft of een renovatieklus, met het isoleren van uw platte dak zult u er altijd op vooruit gaan. Zeker nu de temperaturen steeds extremer worden. De isolatie wordt altijd met meerdere lagen dakbedekking afgedekt en waterdicht gemaakt. Welke isolatiesoort en dikte, etc. bij u mogelijk is, kunnen wij samen met u bekijken!

Materialen

De meest gebruikte isolatie materialen zijn de volgende:

 • PIR
 • PUR
 • EPS parels

Welk materiaal het beste gebruikt kan worden voor dakisolatie in uw situatie, is afhankelijk van de constructie van uw huis en de warmtewaarde, ook wel isolatiewarmte genoemd.

Subsidie voor dakisolatie

Wanneer u besluit dakisolatie uit te besteden, dan kunt u in aanmerking komen voor verschillende regelingen die u voordeel kunnen bieden bij het plaatsen van isolatie. U kunt bij uw gemeente navragen waar u recht op heeft.

  GRATIS ADVIES

  We nemen geheel vrijblijvend contact met u op, voor een advies op maat.

  Prijzen van dakisolatie

  De prijs voor dakisolatie, is afhankelijk van de constructie van uw huis en de manier waarop de isolatie wordt aangebracht. Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. 

  Testimonials

  Next Previous